Zeleni dvor - Funkit Marketing
close icon funkit

ZELENI DVOR

#Grafičnooblikovanje
#Vsebinskimarketing

Projekt: Grafično oblikovanje, vsebinski marketing
Naročnik: IMO-REAL d.o.o.


Življenje v zelenem mestnem centru

Naročnik nas je v fazi pred začetkom uradne prodaje stanovanj in poslovnih prostorov kontaktiral z željo, da za ZELENI DVOR, estetsko privlačen gradbeni projekt, ki ustvarja oazo miru sredi živahnega mestnega vrveža, pripravimo kampanjo, s katero bi komunicirali:

• top lokacijo v središču mesta,

• brezčasno arhitekturo,

• ekskluzivne energetske rešitve,

• ohranjanje vrednosti naložbe,

• kvalitetno gradnjo in

• zeleni atrij za večje udobje bivanja. 

S pomočjo pripravljenega grafičnega materiala kampanja ozavešča o novi soseski ZELENI DVOR in s prepletom drzno-uglajenega načina komuniciranja vzpodbuja k poizvedovanju o več informacijah.

Prikaz idiličnega bivalnega okolja

Kampanja s krajšimi napisi na grafikah izpostavlja vsem znane “pregovorne situacije” v gradbeno-bivalni tematiki in jih izpostavi kot ključne prednosti ZELENEGA DVORA:

“ZDRAVO, BLIŽINA VSEGA!”
Trgovina, park, šola in še.

“ADIJO, HOTEL MAMA!”
Zaživite v ZELENEM DVORU in presenetite starše s povabilom na kosilo.

Zaradi tega ima tudi potencial raztegovanja, saj ji lahko naknadno priključimo različne situacije, ki bodo odgovor na osnovna povpraševanja ali odzive ciljne javnosti. Zaradi drznega pridiha pa ima tudi dobre nastavke za doseganje efekta organskega širjenja v obliki fotografij, povzemanja lokalnih medijev ter sms in e-mail sporočil.

S pomočjo grafik smo na preprost in privlačen način prikazali arhitekturno moderen bivalni kompleks, ki se s svojimi naravnimi, zemeljskimi toni elegantno zliva z okolico v samem središču Murske Sobote. Neposredno ob stavbi smo premišljeno “zasadili” tudi drevesa, ki bodočemu stanovalcu dajejo občutek obkroženosti z naravo, hkrati pa tudi potrebno mero zasebnosti. 

Preplet urbanega bivalnega okolja in zelenega ambienta tako ponazarja obljubljeno oazo miru, s katero pritegnemo pozornost potencialnih strank in jih spodbudimo k raziskovanju prednosti življenja, ki ga s sabo prinaša ZELENI DVOR.

Navdušeni nad našo kreativno zasnovo? Stopite v stik za vaš naslednji izjemni projekt!

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...