BREZALKOHOLNI ŠPRICAR - Funkit Marketing
close icon funkit

BREZALKOHOLNI ŠPRICAR

#Grafičnooblikovanje
#Fotoinvideoprodukcija

Projekt: Foto in video produkcija, grafično oblikovanje
Naročnik: Radgonske gorice d.o.o.


Rešitev po želji naročnika.

Grafično oblikovanje ima izjemen vpliv na dojemanje izdelkov in blagovnih znamk, ki stojijo za njimi. Naročnik se je zato na nas obrnil z željo, da bi ustvarili dinamično vizualno predstavitev združitve svežine in okusa njihovega brezalkoholnega špriCARja z Janževcem in limono.

Živahna grafična podoba naj bi pritegnila pozornost potencialnih kupcev – tako obstoječih kot novih navdušencev – ter spodbudila njihovo zanimanje za ta osvežujoč izdelek.

Brezalkoholni špricar. Poletna osvežitev za “v žep”.

Brezalkoholna gazirana pijača temelji na osnovi brezalkoholnega vina obogatenega s pridihom limone, zato je lahko predvsem poleti več kot dobrodošel vir osvežitve.

Prepričljiv končni rezultat izžareva svežino in okus pijače. Z uporabo rumene barve ozadja smo dosegli energičen videz, zeleni listki in krhlji limone prikazujejo svežino in okus pijače, 3D renderirane pločevinke pa izdelek postavljajo v samo središče pozornosti.

Slogan “Za žep, za žejo.” zagotavlja jasno komunikacijo, pritegne pozornost mimoidočih, hkrati pa poudarja tudi priročnost in uporabno vrednost izdelka. Poleg slogana je dodan tudi pripis “0% brezalkoholni”, ki nagovarja vse tiste, ki se izogibajo alkoholu.

Ste pripravljeni na osvežujoče ideje? Za brezskrbno plovbo po marketinških vodah nas kontaktirajte tukaj. 

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...