Piškotki - Funkit Marketing

Piškotki

Uporaba piškotkov na spletnih straneh FunkitMarketing.com

Pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na vašem računalniku ali mobilni napravi, urejata Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in Splošna uredba EU o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani prenesejo na vaš računalnik ali mobilno napravo. Piškotki običajno vsebujejo ime strežnika, s katerega je bil piškotek poslan, življenjsko dobo piškotka in vrednost, ki je običajno neko naključno generirano edinstveno število. Piškotki na spletni strani www.funkitmarketing.com skrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo in vam omogočajo uporabo spletne strani ter funkcionalnosti na strani ter zbirajo agregirane informacije o uporabi le-te. Piškotki sami po sebi ne omogočajo vaše identifikacije in samo z njimi ni mogoče ugotoviti, kdo konkretno ste.

Nastavitve piškotkov v vašem brskalniku

Nameščanje piškotkov na vašo napravo lahko nadzirate tudi s pomočjo nastavitev v vašem brskalniku. V primeru spremembe pogojev piškotkov bomo vse predhodne piškotke v našem upravljanju pobrisali in namestili v skladu z novo objavljenimi pogoji. Piškotkov, ki so bili nameščeni na naši spletni strani in so v upravljanju drugih (npr. Google itd.), ne moremo pobrisati oz. to lahko storite sami v nastavitvah vašega brskalnika. Na spodnjih povezavah si lahko preberete navodila za nadzor nad piškotki prek nastavitev brskalnika:

Internet Explorer – za navodila klikni TUKAJ
Google Chrome – za navodila klikni TUKAJ
Mozzila Firefox – za navodila klikni TUKAJ
Opera (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ
Safari (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...