Praznični december - Grafično oblikovanje - Funkit Marketing
close icon funkit
Praznični december v Soboti

Praznični december v Soboti

#Grafičnooblikovanje

Projekt: Grafično oblikovanje
Naročnik: Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota


Praznična atmosfera

Praznični december v Murski Soboti vsako leto znova nudi bogat praznični program – številne stojnice, delavnice, animacije, koncerte v soju tisočerih luči in silvestrovanje na prostem – in s tem vedno znova privablja tako otroke kot tudi odrasle.

Prazniki so namreč čas, ko okrašene ulice še posebej zasijejo in ustvarijo praznično vzdušje. Mesta po vsem svetu so znana po svojih prazničnih sejmih, kjer lahko obiskovalci uživajo v prazničnih okraskih, kulinaričnih dobrotah, ročnih izdelkih, razstavah, koncertih in drugih prazničnih dogodkih, se ob tem sprostijo ter ustvarjajo nepozabne spomine s svojimi najbližjimi. In pri tem tudi Murska Sobota ni izjema.

Ko ideja dobi podobo

Naročnik si je tokrat zaželel, da posodobljena grafična podoba vključuje motive, ki predstavljajo Svetovno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni, katerega osrednji del je potekal ravno na območju Prekmurja.

Z grafično zasnovo smo želeli upodobiti prijetno praznično vzdušje, ki je v času decembra napolnilo ulice Murske Sobote. Posodobljena grafika zato temelji na elementih, ki prikazujejo toplozračne balone med letom po nebu, praznično podobo zasneženih stavb, med katerimi lahko prepoznamo tudi stolnico sv. Nikolaja in evangeličansko cerkev ter prepoznavno silhueto paviljona Expano.

Praznični december v Soboti

Kreative smo prenesli na jumbo plakate, ki so krasili murskosoboške ulice ter v različne medije, med drugim v lokalni časopis Soboške novine, spletno stran ZKTŠ ter v objave na družbenih omrežjih, kot sta Instagram in Facebook.

 

Ni potrebe, da se sami spopadate z marketinškimi težavami. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izstopati iz množice.

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...