AVE 2D animacija - Funkit Marketing
close icon funkit
2d animirani piščanec, ki v čolnu vesla na blejskem jezeru

AVE 2D animacija

#Fotoinvideoprodukcija

Projekt: 2D animacija, foto in video produkcija
Naročnik: AVE, d.o.o.


Umetnost pritegnitve pozornosti

V sodobnem svetu, kjer se znamke borijo za pozornost in povezavo s svojim občinstvom, ima 2D animacija moč, da ne le pritegne, ampak tudi poglobi razumevanje ter ustvari močan in nepozaben vtis pri gledalcih.

2D animacija je močno orodje za pripovedovanje zgodb, ki presegajo meje običajnega oglaševanja. Tovrstna tehnika presega osnovno gibanje slik, saj je vsak element skrbno oblikovan, z namenom da odpre vrata v svet, kjer je mogoče uresničiti najbolj drzne in kreativne ideje.

Ustvarjalno reševanje izziva

Podjetje AVE nam je zastavilo izziv ustvariti 2D računalniško animacijo za TV ekrane, ki bo učinkovito komunicirala bistvo znamke in njene vrednote.

S tem drznim projektom se nam je ponudila priložnost, da:
 ustvarimo simpatično zgodbo, prilagojeno specifičnim potrebam znamke,
 poskrbimo za prepoznavnost izdelka in
 vzpostavimo trajne vezi med znamko in njenimi strankami.

2D animacija in pripovedovanje zgodb

Glavna junakinja naše animacijske zgodbe – kokoška, opremljena z nahrbtnikom in pustolovskim duhom – se pogumno odpravi na pomembno misijo, s ciljem da svetu predstavi AVE obljubo o 100% slovenskem piščancu in okolju prijazni embalaži.

Vsak korak na njeni poti je premišljeno zasnovan tako, da izpostavi naravne lepote Slovenije, hkrati pa pripoveduje zgodbo o zavezanosti AVE k vrhunski kakovosti mesa in okolju prijaznim rešitvam.

Čarobna zgodba kokoške se prične sredi idiličnih prekmurskih ravnic, značilno zasejanih z zlatim žitom. Prav zaradi lokacije naročnika v srcu slovenske žitarice, njegove povezanosti z lokalnim okoljem in poudarka na predelavi vrhunskih žit v krmo za AVE piščance, se naša zgodba začenja v Prekmurju.

Nadaljnja pot jo vodi mimo kristalno čistega Blejskega jezera in zelenih dolin, zaključi pa se na vrhu Triglava, najvišjega vrha Slovenije, ki je simbol slovenske narodne identitete in ponosa. Tu naša kokoška razglasi AVE obljubo o 100% slovenskem piščancu in okolju prijazni embalaži, kar simbolizira zavezanost podjetja k trajnosti in kakovosti.

Slogan “SAMO DOMAČE ZA VSE DOMAČE” v zaključnem delu izraža celovito skrb naročnika za potrošnike. Prizadeva si namreč za 100 % lokalno vzrejo, živalim prijazne pogoje, uporabo izključno lokalne krme, vrhunsko kakovost mesa in okolju prijazno embalažo.

Inovativno in odmevno oglaševanje

Animacijske tehnike vnašajo svežino v komunikacijo in imajo sposobnost ne le pritegniti pozornost, ampak tudi ustvariti trajen vtis. Ta pristop, ki združuje unikatnost, kreativnost in učinkovitost, se kaže kot koristen za naročnike, saj pomaga pri uspešnem komuniciranju njihovih znamk.

2D animacija ne pritegne samo pozornost, ampak tudi učinkovito prenaša bistvo znamke in njene vrednote. Ta pristop omogoča, da sporočila znamk ne samo pridobijo pozornost, ampak tudi resnično odmevajo pri ciljni publiki.


Če vas zanima, kako lahko naš inovativni pristop k oglaševanju obogati vašo znamko in vaš projekt spremeni v marketinško senzacijo, vas vabimo, da nas kontaktirate na info@funkitmarketing.com.

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...