Radgonske gorice - Praznična aktivacija - Funkit Marketing
close icon funkit
Radgonske gorice - Praznična aktivacija

Praznična aktivacija

#Družbenaomrežja
#Fotoinvideoprodukcija

Projekt: Foto in video produkcija, Družbena omrežja
Naročnik: Radgonske gorice d.o.o.


Čarobne praznične vsebine

Penina ima posebno mesto pri obeleževanju prazničnih trenutkov in posebnih dogodkov, kot so rojstni dnevi, poroke in obletnice, saj s svojim okusom in aromo popestri katero koli doživetje. Poleg tega lahko deluje tudi kot darilo, ki ga lahko podarimo svojim prijateljem, družinskim članom ali poslovnim partnerjem ter s tem izrazimo pozornost in jim polepšamo praznične trenutke.

Na željo naročnika smo s pomočjo digitalne kampanje, v kateri smo nagovarjali ljubitelje penin in jih spodbujali, da svoje zimske trenutke preživijo ob kozarcu odlične penine, prikazali njeno resnično nepogrešljivost ob ustvarjanju nepozabnih spominov in praznovanju življenja.

Prisotnost na družbenih omrežjih

Za namen kampanje smo organizirali fotografiranje, ki je vključevalo različne scene, katere so predstavljale druženje ob penini v duhu bližajočih se praznikov. Prav tako pa smo v stilu zimskega razpoloženja sestavili tudi poseben “Decembrski horoskop”, aktivirali TikTok račun in naročnika tudi podučili, kako se prijaviti na TikTok.

1. Tri različne družbe

Fotografiranje je bilo umeščeno v prostore staro-meščanskega stanovanja. Praznično okrašene sobe smo s pomočjo dodatne osvetlitve, ki je ustvarjala toplo in udobno vzdušje, spremenili v prizorišče čarobnih praznikov, v katero smo umestili “peneča druženja”.

S pripravljenimi scenariji smo želeli prikazati različna druženja in scenarije praznovanja ob kozarcu izbranih radgonskih mehurčkov – vse od skupne družinske večerje, peke božičnih piškotov, elegantne dekliške zabave pa do romantičnega razvajanja v dvoje. S tem smo želeli nagovoriti različne generacije ter pri tem dodatno izpostaviti nepogrešljivost produkta, ki pri ljudeh vzbuja iskrive nasmehe in za sabo pušča le čudovite spomine.

Radgonske gorice - Praznična aktivacija- družba

S kampanjo smo želeli poustvariti edinstvene in nepozabne trenutke ter hkrati izpostaviti izjemnost in kakovost izdelka. Nepozabne trenutke v duhu praznikov smo zato smiselno povezali z edinstvenim sloganom »Ni važno kje, važno je s kom. Nepogrešljivi, že 170 let.« S tem smo želeli ljudi opomniti na to, da so prazniki čas za druženje in ustvarjanje lepih spominov z najdražjimi ter da so radgonski mehurčki nujni spremljevalci teh čarobnih trenutkov.

2. Decembrski horoskop

Da bi naročniku ponudili nekaj povsem novega, smo se odločili, da pripravimo edinstven, nekoliko drugačen “Decembrski horoskop”. Želeli smo namreč ustvariti nekaj, kar bi navdušilo stranke in sledilce naročnika ter jih povezalo s produkti na njihovi spletni strani.

Zato se nam je porodila ideja, da posamezne kategorije znamenj horoskopa povežemo z žlahtnimi radgonskimi mehurčki. Za vsako znamenje smo tako pripravili kratek horoskop, v katerem smo se osredotočili na značilnosti posameznega znamenja zodiaka ter jih povezali s produkti na spletni strani.

Zemeljskim znamenjem smo tako pripisali Srebrno radgonsko penino (polsuho), zaradi njene tradicionalnosti in prepoznavnosti, ker se ujema z njihovimi željami po razkošju in perfekciji. Ker so vodna znamenja znana po svoji čustvenosti, predanosti in instiktivnosti smo zanje izbrali Zlato radgonsko penino (brut), ki ustreza njihovim zahtevnejšim okusom. Zračna znamenja veljajo za živahna, zato jim ustreza lahkotna, aromatična Srebrna radgonska penina (muškat). Za na konec pa smo strastnim ognjenim znamenjem pripisali svežo, elegantno Zlato radgonsko penino (polsuho).

Radgonske gorice - Praznična aktivacija - horoskop

Z našim horoskopom smo tako ponudili nekaj, kar ni samo zabavno, ampak tudi koristno. Posamezniki so se lahko povezali s svojim znamenjem in se naučili več o svojih posebnostih, hkrati pa so tudi odkrili izdelke v ponudbi, ki so jih morda kdaj prej nehote spregledali. Kupci so se tako lahko poistovetili s priljubljenimi izdelki, katere uporabljajo, in se bolj povezali z blagovno znamko.

3. Aktivacija TikTok računa Radgonske gorice

Ker je TikTok v zadnjem času postal izjemno priljubljena platforma za ustvarjanje in deljenje kratkih videoposnetkov, smo se odločili, da izkoristimo to priložnost ter za našega naročnika ustvarimo temu primerno vsebino, ki bo privabljala pozornost uporabnikov te platforme.

Za na novo ustvarjen kanal @radgonskegorice smo pripravili različne scenarije videoposnetkov, tema katerih se je vrtela okrog prazničnega decembra. Naš cilj je bil ustvariti v prvi vrsti predvsem zabavno in zanimivo vsebino, ki bo uporabnike nagovarjala in jih spodbujala k interakciji z blagovno znamko.

@radgonskegorice

It’s a masterpiece ✨ #zlataradgonskapenina #penina #sampanjec #umetnina #ustvarjalnost #recikliranje #tiktokslovenija #fyp #viral

♬ original sound – selina

@radgonskegorice

Prazniki so odlična priložnost, da svoje najdražje presenetite s prav posebnimi koktejli! 🥂 #koktejl #recept #prazniki #novoleto2023 #tiktokslovenija #mehurcki

♬ Baianá – Barbatuques

S tem smo dosegli širok krog uporabnikov ter povečali prepoznavnost blagovne znamke Radgonske gorice. Hkrati smo s to kampanjo uspeli vzbuditi zanimanje za njene produkte ter poskrbeli za to, da je ime naročnika postalo prepoznavno tudi med uporabniki TikToka.

 

Ne veste, kako se lotiti tovrstne digitalne kampanje? Zato smo tukaj mi! Kontaktirajte nas in skupaj bomo uresničili vaše vizije!

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...