PANVITA Zaposlitvena kampanja - Funkit Marketing
close icon funkit

PANVITA Zaposlitvena kampanja

#Vsebinskimarketing
#Fotoinvideoprodukcija

#PROJECT
Naročnik: Panvita d. d.


IDEJA

Neprestano soočanje z iskanjem kadra na specifičnih področjih, za katere je vedno težje najti kvalificirano osebo z izkušnjami, je podjetje Panvita d.d. pripeljalo do spoznanja, da s klasičnimi zaposlitvenimi oglasi ne bo želenih rezultatov. V iskanju kreativne rešitve, ki bi pritegnila pozornost slovenskih traktoristov, so se obrnili na nas.


IZVEDBA

V namen pridobivanja pozornosti slovenskih traktoristov, ki jih je glede na potrebo trga občutno premalo, smo pripravili digitalno kampanjo s pridihom humorja in igrivosti, ki bi podjetje ločilo od konkurence s sporočanjem kreativnosti, pozitivnosti, igrivosti in hkrati profesionalnosti na delovnem mestu.

Pripravili smo animirane videe v katerih delo traktorista predstavljamo kot igranje Nintendo igrice – Super Mario.

Znana zvočna podlaga s spremnimi zvoki že v prvih nekaj sekundah »ukradeta« pozornost in ustvarita pozitivno vzdušje ter nadaljevanje gledanja animacije, v katerih traktorist z vožnjo nabira točke in ustvarja bonuse kot v vsem poznanih »live streamih« kjer gledalec čuti potrebo, po tem, da izve kaj se bo zgodilo v naslednji sekundi. Skozi prikaz igre smo komunicirali vrednote in pogoje delovnega mesta kar se je v mnogih primerih prelevilo v zanimanje za delovno mesto in končno prijavo.


REZULTATI

Doseg oglaševalske kampanje: 86.376

 

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...