Pomgrad 8.0 v prihodnost - Umetna inteligenca - Funkit Marketing
close icon funkit
Artificial intelligence Pomgrad

Pomgrad 8.0 v prihodnost

#Dogodkiinpromocije

Projekt: Dogodki in promocije, Umetna inteligenca
Naročnik: Pomgrad d.d.


Kreativna AI interakcija

Na željo naročnika Pomgrad d.d. smo poskrbeli za organizacijo in izvedbo dogodka “Pomgrad 8.0”, ki je na enem mestu združil zaposlene in poslovne partnerje, ter s kančkom humorja in pomočjo umetne inteligence (AI – Artificial intelligence) pričaral edinstven skok v prihodnost na področju gradbeništva.

Osrednji del dogodka je bil oblikovan okoli stand up predstave Tadeja Toša, ki je obiskovalcem ponudila edinstveno izkušnjo. Ker pa je bil dogodek zasnovan z namenom povezati 80-letno dediščino Pomgrada s prihodnostjo oziroma ustvariti most med dragocenimi izkušnjami iz preteklosti in sodobnimi tehnološkimi inovacijami, smo obiskovalcem omogočili interakcijo z umetno inteligenco, s čimer je Pomgrad izkazal svojo zavezanost inovacijam in nenehnemu napredku.

Umetna inteligenca – arhitekt prihodnosti?

V okviru dogodka smo za potrebe ustvarjanja specifičnih vizualnih podob uporabili program Midjourney – napredno AI orodje za hitro in učinkovito ustvarjanje unikatnih, visokokakovostnih vizualnih vsebin, ki so uporabne v različnih kontekstih, vse od grafičnega oblikovanja pa do arhitekturnega vizualiziranja.

Obiskovalci so bili ob vstopu na prizorišče povabljeni, da izpolnijo vprašalnik, v katerem so navedli svoje preference glede lokacije, letnega časa in najljubše hrane, katere bi jih želeli vključiti v podobo svoje gradbene mojstrovine. Te informacije so bile nato uporabljene kot smernice (Prompts) za Midjourney, ki je na podlagi teh navodil generiral edinstvene digitalne kreacije – personalizirane podobe sanjskih hiš.

Tovrsten proces je bil ključen za interaktivnost in edinstvenost prireditve, saj ni samo demonstriral zmogljivosti AI v grafičnem oblikovanju in arhitekturnem vizualiziranju, ampak je obiskovalcem tudi omogočil, da so postali aktivni soustvarjalci dogodka. Vsak udeleženec je tako dobil priložnost, da s pomočjo napredne tehnologije izrazi svojo kreativnost in inovativnost.

Obeležitev preteklosti, gradnja prihodnosti

Z uspešnim povezovanjem preteklosti in prihodnosti ter uporabo AI orodja za ustvarjanje edinstvenih izkušenj, je Pomgrad pokazal, da je njegova zavezanost napredku in uspehu trdna in usmerjena v prihodnost. S tem gre za jasen dokaz, da Pomgrad ne samo praznuje svojo bogato zgodovino, ampak tudi aktivno (so)oblikuje svojo prihodnost.

Dogodek “Pomgrad 8.0” je bil več kot le praznovanje obletnice; bil je izraz inovativnosti in vizije, ki stremi v prihodnost.


Če želite izžarevati inovativnost, je Funkit pravi naslov za vas. Za marketinške rešitve, ki povezujejo tradicijo vašega podjetja s prihodnjimi uspehi, nas kontaktirajte na info@funkitmarketing.com.

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...