SPLETNA TRGOVINA - Funkit Marketing
close icon funkit

SPLETNA TRGOVINA

#Splet

Naročnik: Keune Adria d.o.o.

IDEJA
Vzpostavitev spletne trgovine za slovenski in dva tuja trga (CRO/BIH). Keune Haircosmetics predstavlja priznano globalno blagovno znamko v svetu lepotne industrije in izdelkov za lase. V arhitekturi spletne trgovine se pregledno in uporabniku prijazno prepletajo številne kategorije in podkategorije, saj gre za spletne trgovine s 300 in več produkti.

Po uspešni vzpostavitvi smo poskrbeli tudi za uvodno prodajno marketinško kampanjo, s katero je spletna trgovina že od prvega dne zaživela na polno.
Po zagonu spletne trgovine skrbimo tudi za vzdrževanje in podporo.


IZVEDBA

  • SKLOP 1:

Izdelava spletne trgovine
Izdelave spletne trgovine smo se lotili analitično, prodajno naravnano in obiskovalcem prijazno. V samem postopku vedno sledimo naslednjim korakom: analiza, načrt, arhitektura, oblikovanje, razvoj, testiranje in zagon.

  • SKLOP 2

Vzdrževanje spletne trgovine
Podpora na daljavo med delovniki, programerska dela, monitoring in svetovanje.

  • SKLOP 3

Marketinška kampanja ob zagonu spletne trgovine
– idejni razvoj komunikacijske strategije
– idejna zasnova kampanj
– tekstopisje
– grafično oblikovanje
– vzpostavitev in optimizacija oglaševalskih kampanj


REZULTATI
Digitalno potovanje vaših potencialnih strank se začne na vaši spletni platformi. Poskrbeli smo za pregledno in moderno spletno izkušnjo, kjer uporabnik z lahkoto krmari med številnimi kategorijami in produkti, v treh različnih jezikih za tri različne trge: keune.si, keune.hr, keune.ba.

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...