Storitve - Funkit Marketing

Storitve

Vsak, ki je delal stvari drugače, je v nekem trenutku veljal za čudaka.

Z našo pomočjo bo vaša drugačnost takoj prepoznana kot genialnost - ustvarjamo novodobne in efektivne marketinške rešitve, ki posel razvijajo in blagovno znamko povzdignejo.

Ostane nam le še izbira poti: DRZNO ali UGLAJENO?

Razvoj znamke

Kultne znamke - tiste, ki jih vsi poznajo in imajo radi - niso rezultat ustvarjanja premetenih imen ali ličnih logotipov in podjetja se ne morejo kar tako razglasiti za "ikonična" (čeprav so mnogi poskusili)! Znamke pridobijo na veljavi s časom, zahvaljujoč izklesanemu načrtu.
Blagovna znamka ima identiteto, nedvomno. Če želite, da bo strankam vaše podjetje všeč zaradi njegove osebnosti, boste potrebovali integrirano ekipo marketinga, načrtovanja, kreativnosti in glej ga zlomka - tukaj smo!

Vsebinski marketing

Z marketinško tehniko ustvarjanja in distribucije ustrezne in dosledne vsebine za privabljanje in pridobivanje jasno opredeljene publike opredelimo vašo severno zvezdo: zakaj obstajate, kaj vas dela edinstvenega in kaj počnete - na prepričljiv in drugačen način.

Družbena omrežja

Preprosto osredotočanje na taktiko vam ne bo zagotovilo konkurenčnosti. Strategija rasti je današnja nova bojna linija. Na hiperpovezanem trgu, kjer se vaša znamka vsako uro dneva sooča z močno konkurenco, je potrebno biti pozoren, prilagodljiv in pripravljen na hiter odziv. Naša ekipa z vami sodeluje, iz vaših podatkov izkoristi največjo vrednost in z uporabo najnovejše tržne tehnologije informacije spremeni v dejanja.

Dogodki in promocije

Z izkoriščanjem številnih digitalnih in družbenih platform, ki so danes na voljo, se je vrednost osebnega stika močno povečala. Večina blagovnih znamk organizirane dogodke prepozna kot sestavni del njihovega celostnega tržnega portfelja, ki na spletu zgrajene odnose utrjuje in poglablja.

Splet

"Houston, imamo načrt." Apollo 13 je navkljub resnim izzivom uporabil tri principe, da je prišel do Lune in nazaj: organizacijo, navigacijo in nadzor. Naša načela zaupanja, postopka in izkušenj esenco vaše blagovne znamke odpeljejo tja, kamor drugi samo sanjajo.
S ponovno oceno in izboljšanjem vaše spletne prisotnosti vam pomagamo pridobiti več potencialnih strank in okrepiti prepoznavnost blagovne znamke. Ponujamo edinstveno spletno oblikovanje v kombinaciji z obsežno optimizacijo iskalnikov, spletnim oglaševanjem in strategijo vsebin.

Športni marketing

Za nove in nastajajoče športnike je izgradnja močne osebne blagovne znamke prvi korak k ustvarjanju dolge in uspešne kariere. Navsezadnje je vaša osebna znamka eno najmočnejših orodij za dostop do vašega ciljnega trga in kot športnik so edine številke, na katere bi se morali osredotočati, samo tiste na štoparici - za vse ostalo smo tukaj mi. In zato nihče od nas nima izklesanega trebuščka.

  • Če

    ALI NAS SAMO SPREMLJAJ

    Loading...